Algemene voorwaarden en huisregels:

Reserveringsvoorwaarden & betaling:

Bij reserveringen vragen wij een aanbetaling van 50%. Het resterende bedrag hoeft pas 2 weken voor aankomst te worden voldaan. Hiervoor mailen wij t.z.t. de factuur. 

Annuleringsvoorwaarden:

Vanaf 4 weken voor de dag van aankomst: 50% van de totale verblijfskosten.
Vanaf 2 weken voor de dag van aankomst: 100% van de totale verblijfskosten.

Bij annulering geruime tijd van te voren (langer dan 4 weken voor de dag van aankomst) hebben wij nog we gelegenheid de kamer alsnog te verhuren. De aanbetaling wordt in dat geval teruggestort. Bij annulering korter dan vier weken tevoren zijn wij genoodzaakt de (aan)betaling te behouden om ons financiële verlies te beperken.
Om dit risico af te dekken, adviseren wij een reisverzekering inclusief annuleringsclausule af te sluiten.

Let op! In de meeste gevallen kun je slechts tot 7 dagen na boeking een annuleringsverzekering afsluiten.

Verzekeringen:

Zorg altijd voor een goede reis- en annuleringsverzekering. We raden een reisverzekering mét medische kosten aan. Mocht je onverhoopts in het ziekenhuis terecht komen, dan zal jouw Nederlandse zorgverzekering namelijk slechts dekking geven tot een max. bedrag per dag. Een reisverzekering met medische kosten zal daarentegen de aanvullende kosten (of alle kosten) vergoeden. 

Bij annulering op eigen verzoek binnen 4 weken voor aankomst, (bijvoorbeeld omdat je griep hebt, je been gebroken hebt of vanwege een andere reden), wordt de (aan)betaling niet teruggestort. In dat geval mailen wij je een annuleringsnota die kan worden ingediend bij jouw annuleringsverzekering. 

Negatief reisadvies: 

Alleen bij een negatief reisadvies vanuit de overheid waarbij de vluchten worden geannuleerd, zullen wij in overleg met jou een nieuwe reisdatum gaan vaststellen. Mocht er in dat geval al een (aan)betaling hebben plaatsgevonden, dan zorgen wij voor een terugbetaling of wij ‘reserveren’ het bedrag voor de volgende datum. (Afhankelijk van wat wij met jou afspreken én wat jouw wensen zijn) 

Autohuur: 

Een huurauto raden we aan vanwege de rustige ligging van onze accommodatie. Graag regelen we ook een huurauto voor jou. Wij werken samen met twee lokale autoverhuurbedrijven waar alle verzekeringen inbegrepen zijn evenals de extra bestuurder. Vraag de mogelijkheden gerust bij ons op. Onze bemiddelingskosten hiervoor zijn eenmalig € 15,00 bij definitieve reservering van de auto. Hou er rekening mee dat er in vakantieperiodes altijd een tekort aan huurauto’s is. Regel dus op tijd je huurauto! 

Vluchten & aansprakelijkheid: 

Op verzoek zoeken wij (tegen een vergoeding) de vluchtmogelijkheden voor je uit en boeken wij eventueel jouw vluchten. Wij zijn echter niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor vluchtvertragingen, wijzigingen en/of annuleringen door de vliegmaatschappij als wij jouw vlucht hebben geregeld. Uiteraard helpen we je wel zo goed mogelijk verder als er een wijziging of annulering plaatsvindt door de vliegmaatschappij.   

Zwembad: 

Het gebruik van het zwembad is te allen tijde voor eigen risico. Er is geen toezicht. Wij vragen je om vooraf te douchen. Het zwembad mag gebruikt worden vanaf 9.00 uur tot 21.00 uur en wij vragen je rekening te houden met andere gasten. Gebruik buiten deze tijden in overleg. 

Rust: 

Wij vragen onze gasten om tussen 22.00 en 09.00 uur de rust in onze villa te respecteren. 

Ontbijt:

Inbegrepen, wij serveren het ontbijt tussen 08.00 en 11.00. 
Indien vooraf aangegeven en indien mogelijk, houden wij rekening met eventuele diëten/allergieën. 

Kinderen: 

Kinderen zijn van harte welkom mits er rekening wordt gehouden met de rust van de andere gasten. 

Huisdieren: 

Op aanvraag. 

Verlies sleutel: 

Bij verlies van een (poort)sleutel wordt een bedrag van € 50,00 in rekening gebracht. 

Roken: 

Er mag in de kamers niet gerookt worden.

Aansprakelijkheid: 

Het betreden van het terrein en het gebruik van onze faciliteiten en inrichting is volledig voor eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor ongevallen, schade en/of diefstal. 

Disclaimer: 

Betreffende prijsvermeldingen op andere websites. 

De hier vermelde prijzen zijn de werkelijk gehanteerde prijzen. Vermeldingen op andere websites zijn niet altijd door ons gewenst of door ons beheerd en we kunnen dus niet instaan voor de juistheid van de vermelde prijzen op sites van derden. De op deze website gehanteerde prijzen zijn de enige bindende. 

Belangrijke weetjes voor tijdens je verblijf: 

  • Douchehanddoeken en bedlinnen zijn inbegrepen.
  • Koffie-en thee faciliteiten en een föhn zijn aanwezig in alle appartementen.  
  • Voor slechts € 2,50 p.p. per wissel kun je bij ons een strandlaken huren.
  • Heb je (dieet)wensen t.a.v. het ontbijt (bijv, lactose-intolerantie of vegetarisch)? Geef het ons op tijd aan zodat we e.e.a. kunnen regelen.