Casa de mi Corazón: onze Spaanse droom

Met Casa de mi Corazón is onze jarenlange droom werkelijkheid geworden. Wij zijn Helmer en Ester, de gelukkige eigenaren van het karakteristieke Spaanse landhuis dat over alle faciliteiten beschikt om volledig te kunnen onthaasten. Waar modern comfort samenkomt met mediterraanse invloeden. Samen met onze hond Dito heten we je welkom voor een ontspannen vakantie, lang weekend of voor zomaar een paar dagen er tussenuit.

Allebei zijn we al jaren ondernemer; Helmer in de automotive branche en Ester in de reiswereld. Onze gezamenlijke droom om in het buitenland een nieuw avontuur aan te gaan, hebben we jarenlang on hold gezet. Na tien jaar succesvol ondernemen in Nederland besloten we in 2019 dat het tijd was voor de volgende stap. Casa de mi Corazón is onze passie; de plek waar we onze droom om in het buitenland te wonen en werken waarmaken én ervoor zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt.

Comfort, rust en ruimte op het Spaanse platteland

In Casa de mi Corazón, ‘huis van mijn hart’, bieden we je de rust en ruimte waar je tijdens je vakantie naar op zoek bent. We hopen dat je in onze gastvrije Spaanse droomvilla je ‘home away from home’ vindt, waar je in een gemoedelijke sfeer en met persoonlijke aandacht volledig kunt ontspannen. Zien we je binnenkort in Casa de mi Corazón?